maanantai 17. lokakuuta 2011

Asterix & Donald Duck

Siitä on jo jonkin verran aikaa kun löysin nämä kaksi Peziä kirppikseltä. Samassa pussissa oli myös kolmaskin Pez, mutta siitä kirjoittelen sitten omaa postausta vähän myöhemmin. Olin jo aikaisemmin bongannut kolmikon paikalliselta kirppikseltä, mutta silloin myyjä oli hinnoitellut Pezit vähän turhan hinnakkaiksi omaan budjettiin sopivaksi, joten jäivät ostamatta. Ilokseni olivat tulleet uudestaan myyntiin ja paljon halvemmalla hinnalla. Maksoin näistä 3 euroa kun aiemmin hinnaksi oli laitettu 10 e.

Asterix ja Aku Ankka ovat molemmat käsittääkseni vähän vanhempaa tuotantoa. Ainakin Asterix kuuluu settiin, joka julkaistiin 1998 ja jos en väärin ymmärtänyt Akuakaan ei ole julkaistu ihan viime vuosina. Korjatkaa toki jos olen väärässä. :)


Donald Duck and Asterix
Asterixisista oli pakko ottaa myös sivulta kuva, koska hahmon nenä on varsin kunnioitettavan kokoiseksi tehty. Hassu pieni yksityiskohta :D



Translation:
Donald Duck and Asterix are recent findings from flea market. With them there were also third Pez, which I will introduce later.

1 kommentti:

  1. Asterix on tosiaan jo hieman iäkkäämpi, minulla on lapsuudesta säilynyt Obelix. :)

    VastaaPoista